Ambulanta

Naša ambulanta postoji od 2002. godine i zahvaljujući vašem poverenju, još uvek smo tu, u službi zdravlja vaših ljubimaca. Naše poslovanje se zasniva isključivo na temeljima savremene Veterinarske medicine, tj. uz kompletnu kliničku dijagnostiku, nalazimo najbolje rešenje za terapiju vašeg ljubimca, što i vas kao vlasnika oslobadja od nepotrebnih troškova. Ovakav pristup je pokazao odlicne rezultate i mi danas imamo preko hiljadu zadovoljnih vlasnika i pacijenata uvedenih u našu bazu podataka.

Nas cilj je jasno definisan, a to je da pružimo potpunu zdravstvenu zaštitu našim pacijentima, i da im uz vašu saradnju obezbedimo što kvalitetniji život, jer ONI TO ZASLUŽUJU!

Svi naši pacijenti su uvedeni u centralnu bazu podataka, što nam omogućava uvid u istoriju bolesti i daje mogućnost da vas navreme podsetimo kada je vašem ljubimcu termin za redovnu godišnju vakcinaciju.

U našoj ambulanti uvek mozete nabaviti ORIGINALNE PROIZVODE renomiranih svetskih proizvodjaca za zastitu Vasih ljubimaca od svih vrsta ektoparazita ( buve, vasi, krpelji,muve, komarci…)

Važno za vlasnike! Ukoliko niste u mogucnosti da dovedete svog ljubimca u ambulantu, U dogovoru sa vama, postoji mogućnost našeg izlaska na teren.Pogledajte fotografije ambulante